23.11.12

Igår hos läkaren


Hallå igen!
Jag tänkte bara skriva lite om hur det gick hos läkaren igår. Har svimmat väldigt ofta det senaste halvåret och nu äntligen tog jag mig i kragen och fick tag i en läkartid för att kolla upp det. 

Var på vårdcentralen över en timma igår och tog en massa prover, gjorde tester och pratade med en läkare om min bakgrund och hur min situation ser ut nu. 

Fick ta ekg, olika typer av blodtryck, då jag satt, låg, stog m.m. Göra reflextester och ta olika blodprover och ämnesomsättningsprov. Antagligen tror läkaren att jag är vöerkäsnlig för stress på grund av att jag redan haft det så mycket i mitt liv. Att det är som då man är allergisk, då behövs bara en liten mänd av ämnet för att man ska reagera. Och jag reagerar på stress på detta sätt, en liten mängd blir väldigt stor och påverkar mig otroligt mycket. Så mer stresshantering är det som står på schemat. Passar ju perfekt att vi lärt oss om detta i skolan denna veckan =)

Men har även fått en remiss till en hjärnspecialist som ska utesluta en rad andra saker som det skulle kunna vara att jag drabbats av. Vi får se vad som händer. Men det som är skönt är att se att man kan få en läkare och annan vårdpersonal som lyssnar på en, vad man säger och vill hjälpa en. För det är så många idag som är så stressade, på grund av att de uppifrån har krav på sig att hinna med ett visst antal patienter på en dag, då är det svårt att reda ut orsakerna, vad det faktiskt beror på att man är sjuk. Så är så skönt då man träffar på en person som verkligen lyssnar då!

Och nu börjar jag faktiskt hitta en liten gnutta energi i själen efter att ha umgåts med mina härliga studiekollegor idag =) Love u guys! Och det är ni som gör min dag alla dagar i Trollhättan =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar