7.2.12

Veckans Planer


Vad har du för planer i veckan?

Min ser ut som följer:

Onsdag: Gymma med Annika, skriva superbra CV som ger en toppenanställning och så kommer S hem på kvällen. Vem vet vad jag kan hitta på till dess??;)

Torsdag: Hem till Dalsland. Skidåkning hägrar och ska fortsätta packa upp alla mina 100 skor efter flytten. Nej jag har inte hunnit fixa allt än,haha. Ska bli så kul att träffa min familj igen!

Fredag:
Hälsa på farmor och farfar, umgås med familjen och kanske åka upp till Josses föräldrar för en spontanträff. Brukar göra det ibland, och hittills har det klaffat så bra att de varit hemma då jag kommit =)
Mina extra föräldrar är dom, och jag saknar dem om vi ej får ses på ett tag. Vi kanske ses 4-5 gånger/ år, men om vi inte gör det är det supertomt.

Lördag. Åter till Göteborg med SJ`s tåg, hoppas det inte behöver vara insnöade tåg jag åker med ( har nämligen hört och sett av en vänt ill mig agtt då det snöar åker det in snö i vagnarna så mycket att det kan ligga i drivor i kupeerna!! OMG, bäst att ta med en skyffel för säkerhets skull;) )Vad som händer resten av lördagen är att det blir socialiserande av något slag,plus att jag vill träffa min kille såklart=)

Söndag: Beroende på hur lördagens aktiviteter artar sig kan det tänkas bli en "tur" denna dag. Någon stans i Göteborg. Ska nog även boka en resa till Josse och Helena =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar