14.2.12

Blixtvisit i Karlstad med treminuters kyss


Det blev en spontanresa upp till Karlstad och Emmeline igår vid fyra. Va såå kul att se henne. Det var verkligen länge sen men vi har hållit kontakten via facebook och telefon som tur är. Det är så härligt med bra vänner, även fast man har svårt att ses ibland på grund av avstånd är det alltid som om det inte gått en enda dag utan varandra då man väl ses igen. Så härligt att ha sådana vänner.

 Vi har mest umgåtts eftersom det är just precis det som är viktigt för att ta igen lite tid. Lagat tacos och fikat och pratat om allt som hänt plus om framtiden. Det visar sig att vi båda är inne på lite samma spår inom yrkesval och det känns så skönt att prata med någon om det.

Nu är jag dock hemma igen efter snabbvisiten. Hann även kyssa S i ca tre minuter. Han jobbar runt omkring i Värmland den här veckan. Visst hade vi velat ses mer, speciellt då det ju är alla hjärtans dag och allt, men det är mycket bättre än ingenting. =) Kärleken, den kärleken;)

Just ja, var och kollade in en outlett butik i Karlstad också. Där jobbade världens trevligaste expedit och började även prata med en tjej som funderade på om hon skulle slå till på ett par Jeffrey Campbell skor i modellen lita spike. (De säljer slut direkt och är superheta just nu.) Vi sa givetvis att hon skulle ta dem om de satt skönt =) Älskar Sverige just på grund av dessa spontana möten. För i norge är det färre sånt som händer, självklart är alla olika sociala men för det mesta är det lättare att börja prata med personer man inte känner här i Sverige. 

Det var lite om mina dagar igår och idag =) Sov så gott och grattis på alla hjärtans dag =)
Ni finns alla i mitt hjärta kära läsare=))





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar