24.5.13

Sista dagen på Bergsjögården


Igår var en överväldigande dag! Det var sista dagen vi var på Bergsjögården, nästa vecka ska vi vara med på ett läger.
Är så otroligt glad att jag fått möjlighet att vara med Anna och Sheila på Bergsjögården och göra vårt projekt där. Det är heeelt fantastiska människor som jobbar där och helt fantastiska personer som kommer dit på sin fritid. Jag har aldrig varit omringad av så mycket positiv energi i hela mitt liv! Och igår togs den till nya höjder =)

Jag och Sheila gick av vid Komettorget och satte på Bonnie Tylors låt Holding out for a hero och dansade oss uppför trapporna och längs med vägen till fritidsgården. Vi fick många leenden på vägen och några fler började också dansa när de såg oss =)

Väl på fritidsgården var Faten och Pablo där och vi pratade igenom dagen lite. Vi intervjuade Pablo till s det kom en del barn dit och då övergick vi till att ha 5kamp med alla barn. Det blev dock en 2 kapm för dte var så många som ville vara med,haha. Men innan det satte igång blev vi "avfirade" lite över att vi varit där. Vi fick blommor och en t-shirt från dem. Blev så förvånad för hade inte alls förväntat mig någonting! Blev så glad över att höra att de tyckt om att ha oss där =)

 Det är mycket som händer och inte alltid bara positiva saker där också tyvär, en hel del bråk m.m. Men barnen är ändå för det mesta peppande mot varandra och vill varandra väl.
Då vi hade 5 kampen hejade alla på varandra och hjälpte varandra även om man ej var i samma lag tex.
Pablo är verkligen bra på att prata med barnen och de lyssnar på honom, han har hand om dem på ett bra sätt och man märker att många gillar honom.

Efter 5-kampen bjöd vi på fika med kakor och frukt till alla barn. Ledarna trodde det kunde bli kaos och att vissa skulle ta massor av det så andra ej fick men allt gick superbra och alla barn tog det jag hade sagt att de fick ta. Sedan fick de ta mer då alla fått. Det var bara en som tog mer än vad vi sagt och då frågade jag om jag fick av honom sen och det var inga problem alls. Blir så glad av att se att barnen delar med sig. Eftersom det brukar vara tvärt om säger fritidsledarna. Jag hade kvällen innan skrivit ett brev till barnen som jag passade på att läsa upp när alla satt där. Det var så kul att alla lyssnade då jag gjorde det =) Barnen sa att de tyckte det var tråkigt att vi ej kom tillbaka och att de gillade oss m.m., så underbart att höra!!

Efter det gick de flesta.
Dem som var kvar fortsatte med att ha frågesport och det var supermysigt! Sedan blev klockan fyra och stället stängde. Vi satt kvar med Pablo och Faten och pratade lite om hur de tyckt det varit då vi var där. Vi har ju inte fått höra så mycket innan om vad de tycker om oss men nu fick vi det =) De sa att det varit massor av positiv energi där när vi varit där och att de gillade oss =) Wiee!!
Jag ahde även skrivit ett brev till personalen som jobbar där, men tiden flög förbi så den som hann läsa var Pablo, men han blev jätteglad över det jag skrev.
Sedan frågade de om de kunde höra av sig om de behövde extrapersonal! Det är min dröm alltså och det bästa betyget man kunde få! Då Sheila och jag gick därifrån flöt vi iväg på rosa moln,haha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar