21.5.13

Igår på Bergsjögården

God morgon på er!
Igår var en såå rolig dag! Vi hade en av våra "VI-dagar" som vi kallar vårt projekt. Det står för Viktiga Individer samtidigt som man gör sakerna tillsammans vilket står för ordet vi, smart va?
Vi gjorde en lek där barnen skulle ta sig över till andra sidan av en "flod" med hjälp av att flytta på "stenar". Det blev en hit! Efter det stog jag för en muskulär avslappning som barnen gjorde sitt bästa till. De gillade att det var tyst och lugnt men alla klarade ej av att göra övningarna, men vissa gjorde precis som jag beskrev och andra gjorde på sitt sätt =) Huvudsaken var att de fick en avslappnande stund.Det är inte så lätt att göra något som man aldrig gjort tidigare liksom. Många barn frågade även efter massage som vi hade gjort gången innan. Superkul för det betyder ju att de gillar det vi gör =)

Till slut gjorde vi en övning där man skrev vad man gillar för musik, vilka intressen man har samt hur många syskon man har på en lapp. Sedan gick alla runt och frågade alla vad som stog på deras lappar. Hade ma något av det lika så fick man göra ett streck på sin lapp. Efteråt frågade vi hur många streck alla hade och sa att man oftast är mer lik varandra än man tror (detta för att öka gemenskapen) men det kan även vara bra att ha få lika saker för då kan man göra nya saker med varandra som kan vara kul =)

Är så underbart att få vara på Bergsjögården! Love it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar