19.10.11

Lugn på djupet


Jag är så otroligt glad. Har hittat till mitt djupa inre lugn igen. Jag har trott att jag varit det för inte så länge sedan, men nu känner jag igen känslan och då vet jag att det faktiskt var länge sedan jag kände såhär. Det är så skönt. För det är som att inget kan påverka mig nu. Jag bara "är" i det här lugnet och njuter av det. Det känns väldigt bra och väldigt läkande. 


Var hos en hudspecialist för att få bort mina finnar som jag fått i somras och fortsätter komma efter det. Hon sa att ofta beror det på stress eller hormoner. "Hormonfinnarna" känner jag lätt igen, de infinner sig en gång i månaden liksom;) Men annars är det fortfarande massor av finnar ändå, och jag brukar aldrig ha det. Inte ens i tonåren och i så fall bara någon ibland. Det jag ville komma till är. Jag sa till henne att jag inte alls kände mig stressad längre. (Det var något helt annat förra året.) Men om jag jämför med detta tillstånd jag är i nu, är jag i princip alltid stressad. Shit vilket uppvaknande!

Jag är nog mycket känsligare än jag trott för sånt här. Men när man väl vet sina svaga punkter får man även svar på hur man ska undvika att de uppstår.
Jag ska planera in mer tid mellan de saker jag gör. För det har jag haft dessa två sista veckor och nu har det tydligen gett resultat. Som alltså yttrar sig i mitt nya lugn =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar