25.3.12

Fredrikshavn


Igår var jag och S på en tripp till Danmark. Halv åtta entrade vi färjan över sundet och det var minst sagt blandade känslor över den resan,haha. Det kändes som om man slängt in människor med såå olika beteende så det finns inte i samma burk som ett gäng packade sillar. Jag rekommenderar inte den där färjan alltså, men v hittade ett knep att klara av resan, tjohoo! Frukostrummet.
Där kunde man njuta av resan och då dimman som legat tjock hela morgonen lättade då vi glad in på danskt vatten, stog vi på ute på däck och fick en rent av magisk upplevelse. Såå häftigt att se dimman bara försvinna sådär.

Väl framme tog vi det manana hela dagen och bara gled omkring och hade det gott. Mestadels befann vi oss längs stränderna som var så vackra och bara njöt av utsikten och vädret. Där gick vuí omkring hur länge som helst.

Hemresan var dock roligare på båten, vi spelade på banditer, gjorde av med tio kronor så det är lugnt, ingen speldjävul i mig än;) S hade såå himla tur och vann 300! Den mannen alltså! vill också vinna;) Sen minglade vi omkring i taxfreen för att välja ut den parfym vi tyckte var godast på varandra. I like it! De hade även en tjej som var grymt bra på att sjunga som spelade på färjan. Älskar att höra talanger, men vad gjorde hon där egentligen? Hoppas någon ser hennes potential snarast!

Som du märker har jag haft en nice lördag =)
Vad gjorde du för spännande?
Kleem!


Skepp o hoj!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar