13.5.12

Dansa Pausa?

(Refererar till låttiteln Dansa Pausa i rubriken)
Nej igår körde vi på Dansa DANSA! Det var ledorden för kvällen. Belönade mig själv med en utgång ( i princip alkoholfri så jag skulle orka vidare idag). Det var länge sedan det blev så mycket dans. Älskar!

Kvällen började dock hos nyinflyttade Maria och Adrian. Där kan man hitta allt från världens coolaste lampa till en "over-over size" badmintonfjäder. De är verkligen heelt nyinflyttade så där var saker upp-packade lite smått och stog huller om buller, på ett bra sätt. Fick en sån där härlig Villa villekulla känsla =)

Träffade även Adrians bror och hans vän och tillsammans gav vi oss vidare ut i natten. Närmare bestämt till Yaki- Da. Där man även kunde skymta en hel rad mer eller mindre kända människor denna kväll. Säkert p.g.a Göteborgsvarvet. Träffade på hur många härliga människor som helst =) Älskar att gå ut och mingla runt och på Yaki är folk för det mesta öppna och trevliga och gillar att man kommer fram och snackar. Stämningen var verkligen på topp bland alla i "fyravånings danspalatsen",haha.


Idag är det tillbaka till vardagen igen med plugg och tvättid m.m. Men nu har jag fler roliga minnen och då blir allt roligare på något vis =)
Ha en underbar dag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar