31.8.14

Heeeej hej hemsk mycket hej!

Hallå finingar =)
Gissa vad? I`m in Trollywood baby! Flyttade nyss hit och idag har jag fått iordning såpass i lägenheten att det faktiskt känns som ett hem.

Har saknat att skriva här och tror jag har lite mer tid i mitt liv nu då pendlandet skippas från och med nu.
Det känns som om livet är precis som det ska vara. Att jag är på rätt plats vid precis rätt tillfälle i livet.
Alla kanske inte tänker på sådant eller känner efter, men ibland kan jag få en känsla att jag är klar med ett ställe eller att jag borde vara någon annan stans fysiskt än där jag är. Såklart funkar livet ändå, men det klaffar aldrig riktigt. Svårt att förklara...Men nu känns det på topp minsann =)
Saknar dock redan Göteborg, att det finns så mycket olika saker att göra jämt. Men här känner jag fler folk för tillfället och fler kommer det bli.

Igår hölls fadderutbildningen för dme som ska ha hand om nollningen för de nya studenterna. Ser fram emot morgondagen då Hälsovetarna åk 1 börjar. Älskar att vara fadder. Dels att hjälpa de nya studenterna tillrätta och skapa gemenskap mellan människor men också att för egen del lära känna dem som börjar samt de andra faddrarna. Vi är helt klart ett toppengäng både inom Härdats faddergrupp (den faddergrupp jag tillhör som består av studenter på Hälsovetarprogrammet) men också om man lägger ihop alla faddrar för alla program tillsammans. Igår var en av mina bästa kvällar då vi alla gick ut efter utbildningen och dansade hela natten lång.

Så hur är läget med er då?
Hoppas du har en fin kväll=)

Ha det bäst så hörs vi säkert =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar