16.5.15

Meningen med livet

Heeej fina ni!

Jag har tänkt väldigt mycket på meningen med livet denna veckan. Vad meningen med livet är för mig. För jag tror det kan vara väldigt olika. Jag har funderat över det förut men då inte kommit fram till kärnan riktigt. Så igår föll allt på plats. Jag tänkte först på vad jag tycker är meningsfullt och vad som skänker mening för mig att göra, det är att jobba för allas lika möjligheter och rättigheter. Att alla ska ha möjlighet att leva ett gott liv. Det är alltid här jag stannat sen, med vad som är meningsfullt men inte kommit längre.

Så igår tänkte jag på att om jag skulle leva i en sån värld, där allt är bra på något sätt. Vad skulle vara meningen med livet då? Jag tänker att meningen med mitt liv är att göra livet meningsfullt. Men på vilket sätt gör jag det? Vad är kärnan för mig i allt jag gör?, som jag mår bra av. Som påverkar resten av mig på alla sätt och vis
Och då kom jag på det, den insikt som gäller för mig. Du kan ha vilken annan som helst. Men för mig är det att få uppleva kärlek. Kärlek är det bästa jag vet. Att få ge och ta emot villkorslöst. Att ens få möjligheten att uppleva det här gör livet meningsfullt för mig. Själva den känslan i sig. Att ha människor i sin omgivning som du älskar villkorslöst. Jag finns för dem, de finns för mig och vi tycker om varandra just för dem vi är. Kärlek är verkligen det finaste och mest underbara som finns.

Det känns bra att ha kommit fram till meningen med livet (för mig), då det är svårt att påverka hela världen att bli bättre. Då kan jag alltid gå till mig själv och leva mitt liv i kärlekens tecken. Och i det tror jag även att världen blir lite bättre bara av att göra det. Lite som ringar på vattnet som sprider sig.

Hur tänker du kring det här? Vad är meningsfullt för dig och

Här kommer massor av peppande och kärleksfulla kramar. Du är bra precis som du är <3