25.6.13

Flytt och firning


Idag är det dags att ta mitt flyttlass och bege mig till min nya adress.
Lasset består av väskor, ikeakassar och ryggsäck eftersom jag ej har en bil. Ser du någon kånkandes fram på detta i Göteborg är det säkerligen mig du ser;)

Det är mycket som händer i mitt liv just nu, men det känns bra!

Efter flyttandet ska jag byta till något annat som börjar på f, nämligen fira min syster Annika! Ett megagrattis till dig på din dag =) 22 År blir hon idag! Är så glad att jag är ledig och kan fira henne =)

18.6.13

Dare to jump!


Det är så sjukt mycket som förändrades i mitt liv, inom loppet av några timmar igår. Det är aldrig mer det samma, men om man aldrig vågar hoppa kan det aldrig bli bättre heller! Det är det jag tröstar mig med nu...
Är det något du vill ändra i ditt liv så säger jag bara såhär, gör det! Testa!
Det är alltid risker man tar, men vågar man aldrig chansa kan det aldrig bli bättre!
Det är viktigt att vara nöjd med det livet du lever, för vi har bara ett, antagligen...

New beginning


Ibland måste man släppa taget och börja på nytt...
Om ens liv körs i botten kan man bygga upp det från grunden starkare än det var förut, för man vet vad som ej fungerade och kommer på vad som passar bättre för en =)

12.6.13

Miguel - Sure thing


En liknande låt på ett sätt men med mycket lättare ton, love it =) Kärlek till er <3





The Weeknd - Wicked Games

Deppig text men väldigt bra musik med känsla och power! Så jag gör tummen upp!

11.6.13

Josse kom hiiit =)


Imorgon får jag äntligen se min älskade Josefin. Ska bli så kul att hon kommer och bor hos mig en natt. Då jag jobbade hade jag mer pengar att åka och hälsa på henne för och var i England 5-6 gånger per år, men nu är det bara två gånger jag varit där på ett år. Tur då att hon kunnat komma till mig två gånger också =)

Imorgon ska vi köra en klassisk Josse o Nina utgång minsann med tacos innan,hehe. För det måste engelskan ha innan hon beger sig ut i natten =)

Vill att det ska vara onsdag nuuu! Men idag är också en härlig dag minsann! Får se vad jag hittar på, ska ut på en pw snart och antingen ska jag vandra hela dagen, men känner jag att jag hellre bör ta det chill så gör jag det =) Skönt att ta dagarna som de kommer lite alltså=)

Vad är dina planer? Ha en underbar dag =)








Josse och Katarina - Party in crime! =)
Det är alltid så kul att gå ut med Josse alltså! Vi gillar precis samma saker då vi går ut, är lite lagom? galna och bara kör all in till den bästa musiken =)

10.6.13

Together we are

Här är en av de bästa låtarna just nu enligt mig. Älskar den! Perfekt att ha som pepplåt =) Var så glad att jag fick höra Arty i fredags även om jag ej kunde vara inne på Summerburstområdet. Alla låtar lät blurriga utom denna låt som jag älskar mest. Massor av personer satt och hade picnic utanför festivalen och många kollade tyvär lite konstigt på mig då jag dansade som bara de till låten. Men jag gör vad jag vill, för det är mitt liv och jag vill leva ut så mycket jag kan när jag är glad och lycklig =) Och vissa tyckte det var coolt att jag bara körde loss också såklart =)

Men nu, ta och tryck på play! =)

Nakenbad på Saltholmen?


Det är kul att kolla in statistiken här. För så fort jag skriver något så hittar ni banne mig hit! Va kul =)

Dagen blev riktigt rolig och full med äventyr. Jag och Annika åkte till Saltholmen och hängde, läste böcker m.m. Vi råkade hamna lite fel först kan man säga,hehe. Hos nakenbadarna! Det konstiga är att varför är det bara nakna män som hänger där? Det har hänt mig förut att jag gått fel och det är alltid på höga klippor med lite skog och fantastisk utsikt som dessa nakenbadare har sitt tillhåll, verkar det som! Såklart är det skönt att få vara som man är all in, men det är för mig lite obehagligt att vara på samma ställe som massor av nakna medelålders män och äldre än så...Så därför är det typiskt att de bästa platserna är upptagna;)
Till dig som tänker vara på Saltholmen i sommar, skippa att gå upp på stigarna längs med Cafèstugan. Till dig som vill vara naken med dessa herrar vet nu vart du ska gå;)

Sedan har jag gjort en låt och tränat massor, Fick såå mycket positiv energi som ökade hela dagen likt en positiv spiral. Underbart!

Det hände massor av mer saker idag men det blir en lång roman om jag skriver om allt,hehe.
Ha det bäst nu fina ni =)

Ett knep för bra humör

Det är många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Livet går ju upp och ner och ibland hinner tiden ifatt en. Jag är tyvärr bra på att stoppa undan saker istället för att ta itu med dem. Men jag är mycket bättre på det nu än innan åtminstone! Det är viktigt att se sina framsteg =)

Men då jag har sånna här tillfällen då allt bubblar upp till ytan och tillvaron är lite förvirrad, då är det såå skönt att bara sätta på en bra låt och dansa loss järnet till den. Efter att jag funderat lite kring det jag insett såklart. Men då jag gjort det är det bara onödigt att slösa min energi på det mer. Då är det bra musik och dans som gäller.

Igår var en jobbig dag i mitt liv då jag insåg mycket om mig själv men även kastades flera år tillbaka i tiden till jobba händelser. Men det behövdes, och jag var i den stunden lika mycket som jag är i mina glada stunder. Om man kan "face the problems", så försvinner de. De spricker som troll i solen. Vissa saker som händer en kan man inte rå för och de kanske aldrig kan bearbetas så just det trollet spricker, men då är accepterandet av att det hänt ett otroligt hjälpmedel för mig. Det var då, det hände, nu är nu och jag ska leva livet =)

På tiden med ledighet


Hejsan fina underbara ni!
Äntligen lite ledigt säger jag bara! Är välbehövligt! Ska passa på att bara ta det lugnt, meditera och stärka mig själv dessa fem dagar.
I helgen var jag i Trollywood och festade loss med hälsovetarna på kåren sista gången för denna halvåret. Va så kul att umgås med alla och det blev en riktig toppenkväll! Tack alla ni som gjorde den så grym =)

1.6.13

En rolig dag!

Dags för Lunch Beat på andra långdagen och sedan kommer jag och min syster Annika hänga runt på andra långgatan och se vad som händer=) Efter det bär det av till Trollhättan för klassfest =) Wiehoo!!!