31.10.12

Roast


Gissa vad jag håller på med nu?
Jo, jag förbereder en så kallade roast. En humorgrej då man pratar om en person och på ett skämtsamt ( i vissa fall elakt) sätt och överdriver dennes vanor med mera. Fast jag tar fasta på det roliga och överdriver detta. Ska bli superkul! Är första gången jag gör något sånt här, men man måste våga testa nya saker =)
En roligt grej i vardagen liksom!

Ha det gott nu =)

26.10.12

dags för intervju

jepp, nu är det dags för en intervju i Trollhättan så sitter på tåget nu. Det är alltid lite spännande inför en intervju tycker jag eftersom man inte vet har det kommer bli förrän efteråt:) är effektiv och sitter med mn rapport på vägen dit också, tre poäng till mig;)

just ja, det är fredag idag!!:)))hur ska du fira? kramar

25.10.12

"Olyckan"


Föresten, ni kanske vill veta vad det är som hänt, för er som undrar?
Igår hade jag en supermysig kväll med först Carina (efter praktiken gick jag till hennes jobb och övertygade henne om att hon inte skulle vara hemma och städa igårkväll utan att vi skulle ses istället,haha) och sedan även Maria. Har ju varit så pluggis det sista och inte träffat dem så mycket så var guld värt. Vi tog ett glas vin på en pub, ( ja du läste rätt, PUB, jag som är dansdrottning,haha) och bara skrattade och hade kul. Pratade om killar i allmänhet, killar i grupp hur de lätt blir att de beter sig då och hur man påverkas av vilken typ av syskon man är, mellan, lillasyster, stroebror m.m. ( Btw..nu när ordet hen är infört i svenska språket, hur säger man då lillebror, storasyster? ska ma bara säga lillasyskon eller storasyskon då? Eller finns det andra ord för detta också nu?)

Nåja. Efter denna härliga kväll begav jag mig tidig hemmåt eftersom det tar på krafterna att ha opererats.
Och då jag kom hem svimmade jag, tur jag ej gjorde det i stan alltså! Det är inte så konstigt att jag svimmade, har kämpat varje dag för att verka på topp även fast det är så svårt att få i sig tillräckligt med mat på grund av att det gör så ont. Och liksom hålla humöret uppe fastän det man vill göra är att sova och vila. ( Det är en dålig egenskap jag har ibland, att försöka vara på topp fastän jag inte mår bra, det drabbar bara en själv negativt i slutändan men är något jag blivit mycket bättre på att skippa numera om jag jämför med tidigare) Men det går ju inte då man ska ha praktik för blir ju inget med det då och det är obligatoriskt..
Till råga på allt ramlade jag på något sätt så jag slog i sidan där jag opererat och min axel har fått sig en riktig smäll, har blåmärken lite överallt på kroppen och är öm. Jag hade så himla ont så jag kunde inte ens prata igår. Så fick smsa mina praktikkompisar och säga att jag inte kunde vara med idag=(

Men nu mår jag bättre som sagt =) Tur det! =))

Snö


Guess what?? Det började just snöa i Majorna!!

Pluggdag

Hallå hörni!
Hur är läget en dag som denna? Vad händer och sker?
Själv sitter jag med rapporten som ska in på fredag efter praktikperioden.
Det var tur i oturen att jag råkade ut för en liten olycka igår, för idag har jag inte kunnat åka till Trollhättan utan varit hemma och skrivit en del. Men det tar sin tid att sammanställa materialet alltså! Ska bara bli ca 4 sidor, men det är svårt att välja ut vad som ska med i rapporten liksom.
Har gjort två av frågorna färdigt nu i alla fall. Ska ringa Linn lite senare för att få lite hjälp med vad de har för pedagogik på företaget vi varit på. Vi har inte läst så mycket om detta än så är bra att spåna lite ihop =)
Men först en promenad! =)

Ha det bäst nu =)

24.10.12

på tåget utan någon och något

de känns så konstigt att sitta på tåget utan någon man känner och utan något jag kan göra utom att lyssna på musik. ovanligt men skönt också:) att hjärnan får vila  från att prestera ibland. då kan man få nya idéer och perspektiv på saker lättare :)

Red Light


Jag tänkte att det egentligen är bra med låtinlägg nu men hörde ännu en fantastisk låt som min syster tipsade mig om så måste bara göra detta inlägg också,haha. Du kommer inte bli besviken om du lyssnar och vill ha en låt som stärker en=) En bra start på min morgon =)



J.O


Har jag berättat om då jag såg J.O från Hipp Hipp, fast "paw reektight"?;) Kolla in detta klippet för att friska upp minnet och för dagens skratt vet jag! Så skriver jag nedan mer =)




Jo, det var för någon vecka sedan då jag gick från Slottskogen till Linneplatsen för att åka till jobbet.
Vad ser jag om inte en stressad "portfölj & kostymnisse" i sina bästa år som stressar fram och fumlar med något i sin portfölj. Plötsligt tar han fram en... tam ta dam..rakapparat!!! Och börjar raka sitt skägg! Mitt i sin hastiga promenad, snacka om att jag skrattade ihjäl mig efteråt. Inte åt honom då, utan åt situationen eftersom jag hade hans föregångare J.O i huvudet.
Men liksom, hur ofta ser man någon som plötsligt börjar raka sitt skägg in public? Han måste varit väldigt noga med det där skägget, precis på millimeten ska det vara, eller nått;)

23.10.12

Olika mix - olika låtar?


Tänk vad olika två mixar kan låta. Lyssna in två bra versioner av låten No Reasons med Alex Armes. Jag gillar Laidback Lukes version på ett sätt då den är mer chill, men den andra är perfekt partypepp. ( Dock stör jag mig på att de klipper av ljudet på vissa ljud ibland när låten ska upp i euforin) Men, annars en av mina bästa houselåtar =)







Crying out you name


Vad tycker du om denna låt? Jag tycker den är riktigt bra alltså! Var länge sen jag tipsade om musik här nu, så då är det dags =) Och då en riktigt mäktig låt.

Josse är i Sverige


J
osse är i Sverige nu. Wieee! Min underbara älskade vän. Som jag saknar dig när vi inte ses! En alldeles underbar person är du!











Så många roliga minnen vi har tillsammans och så mycket spännande vi upplevt =)

Vad är oddsen?


Det hände en kul grej idag. Jag reserverade igår en bok på högskolans bibliotek och idag då jag skulle hämta upp den fanns den ej att få tag i. Konstigt va? Igår fanns det fyra stycken till och med! Jag fick massor av bra hjälp av en bibliotekarie som försökte leta upp ett exemplar åt mig, men icke.

Då plötsligt kommer Måns från hälsovetartvåan in på bibblan. Fast jag såg honom inte förrän jag vände mig om och blev livrädd och skrek av alla krafter på grund av att jag blev så överraskad,hehe. Gissa vem som är portad från biblioteket nu;) Jag vet, jag är såå oerhört lättskrämd och kan dra upp otaliga historier om detta, men det är en annan berättelse.. 
Hur som helst, så hörde han att jag inte kunde få tag i boken och erbjöd sig att låna ut sin bok =)
Tänk vilket sammanträffande ändå! Hur stora är oddsen liksom?



Tummen upp för detta!

tu

Bästa jobbet ännu!

Idag har varit andra dagen på dagverksamheten Humlan i Trollhättan.
Alltså, jag lovar, då jag satte min fot där igår tänkte jag " såhär bra arbetsförhållanden kan man ha". Ett såå inspirerande jobb eftersom man jobbar med människor och hjälper dem bli bättre och klara sig bra i sin vardag samtidigt som man skrattar och har kul stor del av tiden. Helt underbart! Det är lätt det bästa arbetsstället jag satt min fot på!

Det är så kul att vara med personer som har annan ålder än en själv ibland också. Alla har olika erfarenheter mycket beroende på detta och man kan få väldigt intressanta samtal.
Det jag älskar är att de som är på verksamheten är så oerhört positiva och det smittar av sig mellan varandra. Det är även detta som många av deltagarna tycker är det bästa med att komma dit. Jag har aldrig varit med om en arbetsplats där man kan må så bra, både dem som jobbar och dem som deltar. Underbart!

Skulle egentligen bara ha gått till klockan tolv idag men stannade kvar längre bara för att det var så kul =) Bra betyg va?=)

22.10.12

Superglad

Jag känner hur jag bara flödar över av energi just nu. Är så himla glad och lättad att allt går framåt, för satt verkligen fast med studierna i helgen.
Har haft en produktiv dag idag. Blev nyss klar med ett arbete som jag hade jättesvårt för, har aldrig tyckt något var så svårt i mitt liv, men jag klarade det.
(Det vet man ju aldrig i och för sig, men jag har faktiskt producerat något utifrån att ha fattat noll från början, vilket känns otroligt bra!)
Sedan har jag fått läst på tåget till och från Trollhättan idag, så nu är snart en av två böcker utlästa inför nästa vecka. Samt då jag kom hem har jag skrivit lite om praktikdagen.

Åå vad kul det var. Första dagen på praktiken som sagt! Var på en jättemysig äldreverksamhet för funktionsnedsatta idag med min studiekompis Marie. Det var ett härligt gäng som var där vill jag lova, både personal och deltagare. Det var tre i personalen och åtta som var med och deltog och hade kul. Massor av smittande skratt har vi haft under dagen =) Det är kul att se att det finns så bra äldrevård och att man jobbar för att även få äldre att må bättre och vara friskare =) 



Men nu är det dags för lite ledig tid! Det är jag värd =)



 


20.10.12

Tjohoo!


Hallå!
Hur står det till denna lördagförmiddag?

Idag ska jag passa på att plugga en del eftersom jag ändå mest orkar vara hemma, du vet;)
Så då kan jag få mer tid över senare liksom. Sedan kommer även min kära mamma över en sväng. Ser fram emot detta =)

Hoppas du får en riktigt härlig dag nu!
Kleem

19.10.12

Tips för stela muskler =)


Jag har varit väldigt stel i kroppen på sista tiden, vet inte om det har med vädret eller stress att göra eller vad det beror på. Hur som helst, idag testade jag att ligga raklång och andas in djupt och fylla hela kroppen med luft, på ett behagligt sätt, samtidigt som jag andades in och ut tänkte jag att syret skulle nå de ställen där jag var stel och gick igenom dem kroppsdel för kroppsdel. För mig hjälpte det och spänningarna är borta eller är mindre nu efteråt! Så kan vara värt att testa =)


Fredag =)


Tjenare!
Hur står det till denna underbara fredagskväll?

Idag har varit både en riktigt rolig dag och en kämpig dag.
På morgonen satt min spårvagn fast i trafiken på grund av massor av vägarbeten. Men det slutade med att jag hann med tåget precis =) yay!
Väl i skolan så hamnade jag i superroliga grupper då vi hade seminarium. Vi skrattade HELA tiden, då kan man undra om vi var seriösa, men det roliga är att alla var det, bara att vi hade så kul emellan =) Perfekt ju! det gjorde nog så min operation läker bättre också =)

Men andra halvan av dagen var en plåga, jag höll på att svimma titt som tätt och fick lägga mig ner i matsalen och på klassrumsgolvet =( Tur vi slutade lite tidigare än planerat! Väl hemma igen lade jag mig i sängen med en gång och mediterade först och sov lite efter det.
Nu mår jag mycket bättre, även om det gör svinont dock. Men nu kan fredgasmyset börja liksom;)

Om du är ute och festar, ta gärna en dansrunda för mig också! =)
Tjohoo! Ha det gott nu! =)

18.10.12

Stort som ett sugrör


Hallå där! Har ni sovit gott inatt och kanske äter en god lunch numera?
Jag sov i princip inget alls eftersom det gjorde så ont i halva huvudet så jag höll på att svimma hela tiden samt att det aldrig slutade blöda. Verkligen läskigt. Nu äter jag så mycket värktabletter som är tillåtet medan jag annars är en person som försöker undvika detta i möjligaste mån och om jag tar något sådan preparat så tar jag bara så lite som möjligt. Förra gången behövde jag knappt ta några alls. Nu vräker jag på,hehe. ;) Som sagt, tur det finns ändå!

Vid åtta mådde jag bättre och svimningskänslorna försvann samtidigt som det nu blöder mindre så jag sov lite till och från mellan åtta och tio. Vilken skillnad det blev! Mår bättre nu och sitter och sippar på en smoothie genom ett sugrör. Som för övrigt är det enda som får plats i min mun just nu. Kan bara öppna munnen såpass att det får plats=( Jag tycker inte synd om mig alltså, bara att det är jobbigt. Men jag ser hur bra det kommer bli i efterhand istället. Tänk vad ont det hade gjort om jag gjort en operation av en större kroppsdel! Fast jag kan säga att detta är värre än att ta bort halsmandlarna, i alla fall efteråt. (måste få skriva av mig lite, så jag kan gå över till andra saker sen, så du vet)

Jag börjar redan bli sugen på massa tuggbar mat. Såå hungrig! För smoothies mättar inte alls på samma sätt som tuggbar mat tycker jag. Och vi har ju tänderna för att de ska användas liksom;) Tur jag och Linnèa tog en god lunch igår med massa fräsch sallad m.m. Mumma!

Nu sitter jag och jobbar inför ett seminarie vi ska ha imorgon, ja jag ska släpa mig till skolan, vill helst inte men det är obligatoriskt så vad gör man? Börjar bli riktigt bra på att dra paralleller mellan olika saker nu. Det går framåt! =) Även om boken jag läser just nu är svår, så kommer man in i det om man får vara ifred. Så nu har jag läst klart och antecknat färdigt, samt att jag börjar sammanställa allt jag fått fram. Kommer antagligen inte kunna prata så mycket imorgon, även om jag har massor att säga, så får skriva ner det ifall lärarna vill ha något underlag från mig också tänkte jag =)

Ha det gott nu!! =)




17.10.12

Tack gode gud för verktabletter!

Varning! Du som är känslig ska för säkerhets skull inte läsa vidare.

Är verkligen stolt över mig själv idag. Jag klarade av att vara hos tandläkaren bättre än någonsin, sist var jag spänd som en fiolsträng under hela besöket, men nu kunde jag till och med slappna av ibland. Försökte meditera men det funkade ej, så tänkte på att andas och på en danskoreografi, det, mina vänbner, gjorde så min hjärna fick koncentrera sig på annat =) Som vanligt med mina tänder så satt de krokigt och trångt så det tog en timma att få ut min tand återigen=( Men detta är sista gången det är gjort =) 

Då jag kom hem fick jag så ont att jag höll på att svimma.
Tack gode gud för verktabletter! Men det bara blöder och blöder och jag vill ju sova nu, är helt slut. Men det rimmar illa med en blodig mun. Det se rut som om jag är en vampyr alltså!

Bara blodets toppar blir jag glad. Men som sagt, även om detta är superjobbigt så blir det bra i längden =)
Sov så gott sen=)

Operation, men först träffa Linnèa =)

Hallå!
Hur står det till med er? Hoppas allt är toppen!=)
Tog en sovmorgon idag för att förbereda mig extra mycket inför operationen. Snart ska jag iväg och möta upp härliga Linnèa i Haga för att gå igenom boken vi läst inför fredagens seminarie lite grann. Den är svårläst för mig så blir toppen att prata lite om den och se vad man har upptäckt i den =) Verkligen en bra arbetsform! För alla snappar upp olika saker ofta och då får man en mer nyanserad bild va innehållet.

Vid tre är det operation som gäller, tur S följer med! Att gå själv igen, då jag vet hur jobbigt det är, speciellt efteråt, hade varit dumt. Det är viktigt att våga be om hjälp i svåra situationer! Det får bli dagens tips även till er=)
Dags att fixa iordning mig lite, ha det super nu!



15.10.12

Hemma i Dalsland


Är hemma i Dalsland nu. Åkte hem efter skolan var klar och har sedan dess umgåtts med min syster, mamma pappa och farmor och farfar. En riktig mysdag har vi haft.
Gått promenader och bakat Camillas goda amerikanska äppelmuffins. Nam nam vill jag lova!!

Nu är dte jag och mamma som är kvar här i huset och ska ha myskväll med massage och ansiktsbehandlingar m.m. =)

Ha en fin kväll nu!
Massa kramar =)

10.10.12

Nya naglar

Målar naglarna och ser på Sex and the city, ett vinnande koncept =)
Det är något med att fixa naglarna som jag gillar, det är så avkoppland epå något sätt, nästan lite meditativt för man kan bara tänka på en sak just då eftersom man behöver koncentrera sig,haha.






Mastig dag


Det har varit en mastig dag. Har fått reda på en ny mellanstor uppgift som ingen i klassen hade någon aning om. Jag har redan gjort en tidsplan för allt vi ska göra i denna kursen och därför blev det väldigt mycket nu. Var ska man ha plats för att squeeza in ännu en uppgift mellan läsning av böcker, förbereda för seminarier, göra uppsatser, ha praktik samtidigt som vi ska skriva en rapport om den m.m?? Det är mer än nog som det är, och så kom ännu en uppgift. AAh! Kan säga att jag surade rejält först, men vad hjälper det, det är bara att ta tag i saken så bra man kan och så fort man kan.

Idag har jag läst klart första boken och börjat stapla upp vad jag ska skriva om den samt förbereda inför seminariet vi ska ha nu på fredag. Men det har varit långa intensiva dagar hela veckan så är helt slut nu, hade tänkt att jag skulle göra klart första delen på uppsatsen ikväll, men orkar inte. Nu får det bli en lugn och mysig kväll istället =) Det är så himla svårt med den här balansgången alltså! Det ska vara ett heltidsjobb, inte mer än det liksom!

9.10.12

Frigöra energi

För att få energi måste man frigöra energi.
Det är bara så det är. Vila är bra och välbehövligt också, men för att få det där lilla extra krävs det att man rör på sig. Därför tog jag nyss en powerwalk och dansade loss till lite RnB innan det som uppvärmning inför kvällens kalla promenad.

Nu har jag både rensat tankarna, blivit på toppenhumör och blivit klar i skallen och smidig i kroppen plus mycket mer=) Tjohoo!
Ska läsa lite mer men om en stund är det dags för ledig tid. Det är jag värd=)


Bland annat dansade jag loss till denna låten...



God morgon

God morning!
Hoppas du har det gott och sitter med en god frukost!
Det är dags för skola alldeles strax, men först en god frukostsallad. Jag har upptäckt att om jag äter sallad, som tillbehör till övriga frukosten, så blir jag mycket piggare över dagen. All den energi som finns där, mumma!
Ett tips för andra som också är morgontrötta;) Haha.

Det känns som en bra dag detta, trots regna och rusk. Fast vem vet, det kan ju vara sol i Trollhättan! =)
Och gissa vad, jag hann tom göra lite yoga innan frukosten! Börjar bli morgonpigg igen,haha. ;)


8.10.12

Vill ha glitter nu



 Jag vill ha ett riktigt "klä upp mig tillfälle" snart! Hoppas på utgång till helgen. En riktig kanonutgång med glitter och glamour;) Måste festa i helgen för sen ska jag ju göra en operation nästa vecka, så då blir det lugnt efter det ett tag. Kroppen måste ju läka. Sitter och tänker på alla bra utgångar jag haft genom åren, med olika vänner och personer som förgyllt mina kvällar och mornar. Vilka äventyr man varit med om ändå!










Önska önska önska


Om jag fick önska mig vad jag ville, något som jag själv hade nytta av hade jag just nu och många gånger innan önskat mig mindre sömnbehov. Det väldigt mysigt att ligga i sängen med fluffiga täcken och kuddar och lakan mjuka som siden, men åå sååå tråååkigt, om man jämför med vad man annars hade kunnat göra. Jag och några försökte införa ett dygn på 36 timmar, men det är svårt att få ihop det i praktiken då de flesta fortfarande kör på 24 timmars dygn än så länge;)

Sedan undrar jag över en sak, hela dagen har jag varit supertrött fram till klockan är ca 19. Då plötsligt kommer "Super-Nina" fram och får energi för ett helt kompani. Så frågan är om jag kommer somna vid tio, vilket krävs för att jag ska få ihop mina nödvändiga 8 timmar, för att kunna fungera...Hmmm. Vilket probleeem;) Tänkt om jag hade kunnat fotsätta vara vaken nu och slippa bry mig om att jag ska vara pigg imorgon också? Hade det räckt med 4 timmars sömn hade det varit perfekt! =)

Vad hade du önskat dig för något precis just nu om du kunnat göra det?



Må, ti on,fr


Denna vecka är en riktig skolvecka. Måndag, tisdag, onsdag och fredag har vi lektioner. Utöver detta ska vi hinna läsa en bok om vetenskapliga teorier m.m. Har redan börjat på den lite, lika bra det för då slipper det bli så mastigt i slutet på veckan.
Jag är verkligen typen som vill göra undan så mycket jag kan så fort som möjligt för att istället ha mer tid över efteråt, om det nu blir någon sådan tid. För sååå himla ofta tenderar allt man gör ändå alltid att dra ut på tiden. Det är mitt bästa råd då man ska göra ett arbete eller har en deadline i allmänhet, att börja i tid och räkna med mer tid än man tänker från början. Bättre att man får för mycket tid än för lite =)
Har du några tips angående studier eller så får du gärna dela med dig =)


Nu är det dags att fixa lite inför imorgon.
Ha en fin kväll nu finingar =)

Vad som hände i söndags =)


Igår ville jag inte ens ta upp datorn, utan gav bara en liten hint om vad som väntade.
Gissa om jag varit nyfiken hela veckan på vad som skulle ske? Om jag var!

Då vi satte oss i bilen för att åka iväg satt jag som en hök och försökte klura ut var vi skulle. Men inte ens då vi väl stannade på parkeringen utanför stället tänkte jag på vad vi skulle göra. Jag fick en SPA dag på Stenungsunds Havsbad =))) Kan det bli mer perfekt efter en tuff period? Nej! Jag såg att vi hade hamnat där och jag vissteatt det var ett SPA, men ändå var jag så inställd på att vi skulle ut på havet att jag tänkte att det kanske var en utflykt som utgick från hotellet som vi skulle göra. Men i hemlighet hoppades jag på att det ändå var SPA som gällde. För det var verkligen precis vad jag behövde =)
Gissa min lycka då jag fick reda på att det var just en härlig spadag som gällde.

Väl där väntade badrock, tofflor, massor av god fräsch frukt, toppenpersonal som var genuint vänliga, pooler och olika bastuar. Bästa sättet att spendera en söndag helt klart!

Tusen tack S för denna överraskning =)




7.10.12

hemlig resa

idag är det destination x som gäller. jag har fått en hemlig resa i present. spännande! därför blev det en lugn kväll igår med underbart god indisk mat på stället som ligger först på första långgatan o Göteborg. rekommenderas starkt att ta ett besök dit! mn som sagt, hemlig resa coming up! ha ebba underbar dag nu:)) kramar

6.10.12

Once you get som perspective on things


När man får perspektiv på saker och ting kan man lättare se vad man har som är bra =)
Samtidigt måste man få visa alla sina känslor. Igår natt var en dålig natt, men vad är mina problem jämfört med att inte ha mat för dagen?
Idag är allt bra igen som tur är =)


Känner dock av att man haft en tuff vecka och en tuff tid över huvud taget med att ställa om till tidiga mornar och sätta hjärnan på "on" så tidigt på morgonen,haha. Samt klara av självstudier efter sex timmars skoltid. Och när ska man få tid att vara social med dem man gillar? Det är ett pusslande vill jag lova. Men det går =)

Idag får vi se vad som händer. Koden är att ta det lugnt, men det finns ju mycket man kan göra ändå =)
Massa kramar! =)

En tröstande låt


En lite tröstande låt =) ifall det är någon mer än jag som behöver det.

Blä!


Tentan är nog klarad och ändå sitter jag här nu och känner det som att jag fallit platt till marken och ligger mosad där=( Jätte hemsk känsla, men det är säkert för att jag haft så mycket press och stress det sista. Så det får vara såhär till det går över. för jag orkar inte vara glad just nu. Detta ska vara en ärlig blogg och jag är vanligtvis en tjej som kan ge massor av mig själv och peppa andra m.m men som sagt, eftersom jag är en ärlig person så får du även se mina "downs" och inte bara mina ups, som det ju brukar vara mestadels, som tur är!

Nej, ikväll är ingen bra dag, men har haft det mysigt i Trollhättan tidigare på kvällen iaf med väldigt underbara personer. Men som sagt, just nu är jag inte på något bra humör över huvud taget och då hjälper det inte att tänka på det, tyvär. Verkligen tyvär.

Det kan nog lätt bli såhär om man är på sin topp hela tiden, ibland åker man ner. Men med mig blir det så tydligt. För jag är antingen på eller av. Fast jag hade kunnat välja att vara mer medel oftare, fast för mig är det inget att ens fundera på, för då får jag aldrig de här härliga topparna i livet utan det blir lite sådär gråtråkigt istället. Då har jag det hellre såhär och ramlar ner i ett hål ibland. Vad hade du valt?

4.10.12

Runner ups

Du vet säkert vi det här laget hur mycket musik betyder för mig och jag älskar att dela med mig av mina favoritlåtar. Detta är en sådan. Har lyssnat på den otaliga gånger den sista veckan. Love love love! Gillar Kurt Vile över huvudtaget,haha. Kommer han till Sweden måste jag bara kolla in konserten!

Good morgning! =)


God morgon hörni!
Hoppas ni sovit gott=)
Inatt har jag drömt om krig hela natten så har knappt kunnat sova eftersom jag varit så rädd att bli skjuten. Har levt flyktingliv och blivit skjuten på större delen av natten alltså. Vad kan detta betyda? I min dröm blev världen helt upp och ner på bara ett dygn.

Men nu är det dags att ta mig i kragen, som vi ju kom fram till att jag inte har, men ändå;) Sitter vid bordet med ett glas av egenhändigt pressade apelsiner och clementiner. Den godaste starten på morgonen! Rekommenderas varmt! Jag är en riktig frukostmänniska och får jag inte äta min frukost har jag väldigt lätt för att svimma.Så du är varmt välkommen att fråga om frukosttips, här finns massa svar;) Haha.

Idag är det diffutionsteorier hit och modeller för processarbete dit som gäller för hela slanten. Detta ska gå vägen har jag bestämt, så nu är det bara att köra på =)

3.10.12

1111


Herregud. Det har gjorts 1111 inlägg på bloggen nu. Shit, det är en del alltså!!

Ett ord om dagen


Om jag ska sammanfatta denna dag i ett ord blir det : produktiv. Shit vad det har jobbats alltså!
Men lite kul har jag allt hunnit med också =) Kom nyss hem från Julia och Erik. De bjöd på goaste middagen, sallad, kyckling, quinoa med vinaigrette, mumma! Så spelade vi kinect också! Like på den =) Om jag skulle haft ett tvspel hade det varit något av kinectspelen =) Har hunnit komma på en bra refräng på en ny låt också banne mig! Icke att förglömma =) Oj, massor av smileys det blev,hehe.

Nu säger min hjärna "pausa" och så får jag fortsätta "dansa" imorgon;)

Kleem!!

Tentaplugg


Nu är det dagas för slutspurten inför tentan som inträffar på fredag.
Ska iväg till Sara strax och öva med henne och Bella. Har svårt att motivera mig för detta. Men blir ju alltid bättre om man är fler som hjälps åt=) ( Jag tror det är för att jag inte äger så många skjortor så jag kan ta mig i kragen, det är bergis det som det beror på! )

Varför är det så att det man måste göra vill man verkligen inte göra? Det spelar ingen roll om det rä kul eller inte. För det är ju mycket roligare att plugga än att diska tex och tex om jag måste shoppa så drar man ut på att göra det efetrsom man måste. När det annars är kul. Ett riktigt fenomen detta!

Ikväll blir det middag hos Julia, ser såå fram emot detta! Ska bli så kul för vi har inte setts på länge. Om man räknar kvalitetstid. Vad är dina planer för dagen?
Ha det bäst!







2.10.12

Lika som bär!


Är detta samma person? Om du någon gång har kollat på Svenska Hollywoodfruar. Har tanken då slagit dig att Gunlla Persson skulle kunna ha en tvilling i Annika Lantz? Så himla lika, speciellt om man ser deras minspel live!  Kolla får du se!



Vad ska jag göra i framtiden???


Om man inte vet vad man ska göra i framtiden, och känner att det är jobbigt att inte veta vad man vill kan man se det såhär:
Tänk dig att du är ute och kör bil i mörkret. Du har ljusen tända och ser en bit framför dig. Resten avslöjas under resans gång. En bit i taget.
Precis som med vad man vill göra i livet. Man kan inte veta allt med en gång, och det är kanske inte bra att göra det heller? Då kan man tänka som i exemplet ovan. Man får reda på mer och mer eftersom tiden går. Man utvecklas och börjar veta vad man vill m.m. allteftersom man lever och får nya erfarenheter =)

Denna tanke gjorde mig mycket lugnare med vilket yrka jag skulle välja tex. Kände stor press på att jag måste komma på vad jag ville bli förut, men nu vet jag åtminstonde på vilket spår jag ska hålla mig =) Åtminstonde för nu, för det bästa med mål och drömmar är att man kan ändra sig huuur mycket som helst och hur ofta som helst =)






Feed the Dada


Tjohoo! Den som behöver lite eftermiddagspepp. Here u go! =)
Ska ut i regnet och tärna nu, såklart till denna låt =)




Stolt!


Jag känner mig stolt alltså! Har gått ca 5 veckor i skolan och klarat av två seminarier och göra ett arbete samt presentera det inför klassen. 4 av 5 saker är avklarade! Det är banne mig något att vara stolt över. Det är så lätt att missa allt man faktiskt gör som för en framåt, men det är viktigt att se det för att bli ännu mer peppad att nå sitt mål. Det är så lätt att fastna i den man ska göra sen, som att ha tentan på fredag. Såklart är det viktigt att jag behåller fokus till dess, men det är superviktigt att man belönar sig själv, klappar sig själv på axeln och säger bra jobbat då man faktiskt når sina delmål också!

Så bra jobbat alla Hälsovetare!! Vi har klarat av massor hittills! =)

Sista tanden!


Om två veckor drar jag äntligen min sista visdomstand! Ska bli så skönt att få det gjort. Mindre kul att göra det, men bra i längden. Hade ju det riktigt jobbigt sist då jag operereades och det tog ca två veckor till jag kunde äta och prata normalt,hehe. Men den som vill slippa ont får lida pin? Kul att vi har seminarie dagen efter då, för allt jag vill efteråt är att vara tyst. Men jag får ta det som en kvinna och göra mitt bästa! ;)

Äntligen hemma nu! Ska kolla igenom lite inför tentan, men sen är det dags att göra något kul! Kanske måla, träna, göra en låt eller så =)
Ha en underbar kväll nu!

början på nytt konstverk

Som titeln säger så är detta ett av mina nya projekt. Ska bli spännande att se resultatet sen. Är ju väldigt abstrakt i min konst..är det någon som kan gissa vad temat i den är eller vad den handlar om? :) kramar

stand up

Just ja. Jag och några hälsovetare såg denna man i helgen. En hel del skratt blev det kan ja lova:) Superkul!

fast på bussen

tjohoo! vad har du för dig denna underbara eftermiddag? slutade tidigare från skolan, yay! men tåget kom aldrig - neej :( mn tur det går bussar då! jaaa! fast med trasig toa- noo;) :(...det går åtminstone framåt :)

1.10.12

reward

dags för träning! belönar mig själv för väl genomfört plugg med att gå på  ett ( här ville mobilen skriva etylenoxid???) danspass:) tjohoo!

Lite om helgen och dagen idag


Hallå underbara ni!
Hoppas alla haft en toppenhelg! Det har jag =)
Varit i Trollhättan och festat loss i lördagsnatten. Shit vilken underbar kväll! Hälsovetarklassen är grym alltså.
Igår hade jag tänkt plugga hela dagen men eftersom det endast blev 4 timmar sömn den natten så orkade jag inte. Började lite åtminstonde. Idag har jag redan avverkat två kapitel som vi ska ha läst inför seminariet imorgon. Ska köra på till allt är läst inför detta men har tagit en paus nu för att äta frukost! Ja, jag blev så fast i böckerna att jag glömde. Tur det man läser är intressant =)

Ha en underbar dag nu så hörs vi senare =)
Kramar =)