29.2.12

Filip och Fredrik pratar Norrländska


Detta är ett hilarious klipp! Så enkelt men såå kul. Älskar humorn när den är enkel som detta. Skrattar så jag kiknar. Kolla och se vad du tycker vet jag =)


Lemureeer;)

Skapat - vill ni se?


Jaa. Kom på vad jag ska göra imorgon. Måla. Det finns lite färger kvar att använda sedan vår senaste målarsession. Vill ni kanske se vad jag målat? =)


Jag gillar det abstrakta och vill fånga en känsla snarare än att saker ska vara likt ett original. Sist t.ex målade jag av "S"`s hjärta samt utstrålning.

Som sagt, färgerna jag mest gillar är urplockade, men det kan bli en utmaning, eller hur? Ha en underbar kväll nu!!

P.s. Visst, jag har väldigt lite energi fysiskt sätt, men min inre energi är på topp och det var grymt länge sen. Såna här miniresor som jag brukar göra lyfter verkligen ens liv till oanade höjder vad gäller inspiration m.m. Känner mig väldigt peacefull och njuter av alla små saker i livet =)

Jag har ätit + festplaner

Wiehoo! Jag har känt en sån härlig matlust idag! Underbart att vara bättre. Nu har jag ätit lite middag, ja middag. Du läste rätt,haha. Under fyra dagar har jag knappt kunnat ens dricka något så detta är ett himmelrike. Kommer må mycket bättre imorgon.

Men så länge jag är frisk på lördag är det lugnt. Då har jag ju min fest du vet =) Håller på och planerar lite inför den redan. Kollar vilka klubbar som kan vara aktuella för fest efter min fest, vad som ska hända på min fest o.s.v. För är det fest så vill jag att folk ska trivas och ha kul. Det tråkigaste som finns är om folk bara gör drinklekar och dricker. Då får man ju ingen chans att lära känna varandra eller umgås utan det enda centrala är att dricka.

Så jag ska ha en vanlig lek och en tävling med ett fint pris i vinst. Det är bra med samarbetslekar för man lär känna varandra snabbare då, eftersom många ej kommer känna varandra sedan innan.
Kom gärna med tipps =) Har förslag men du kanske har en ännu roligare ide`=)

Kleem!!


Summerburst


Summerburst Göteborg - Ses vi där?
En sak är säker. Jag ska dit. Blev så otroligt glad då jag såg att det kommer vara en "dansfestival" i Göteborg, eftersom jag ej har råd att åka till Oslo för Sensation White. Älskar att "Housen o co" blivit mer kommersiell för den stora massan för det innebär många sådan här tillfällen. Vem ska med?


Deadmau5, Axwell, Avicii, Adrian Lux Axwell och Calvin Harris är dem som jag vill se. Vilka är sex av åtta akter. Kommer bli grymt! Ses där 1a och 2a juni =)
Har dock ej köpt biljetter än, men med min födelsedag runt hörnet hoppas jag på lite klirr i kassan som kommer gå till en sådan.